Passion   for   Portugal   &
Real Estate

Welkom op onze website

en welkom in onze wereld van onroerend goed in Portugal.

Polderhof is al meer dan 15 jaar actief op de Portugese onroerend goed markt.  Met vele tevreden klanten welke hun droomhuis hebben gevonden in de Algarve of die via onze bemiddeling hun bedrijf voeren in het mooiste gebied van Europa.

We zijn een kleine maar actieve organisatie die altijd maatwerk levert. Elke klant krijgt de aandacht die nodig is in het gehele traject.   Vanaf het zoeken naar het juiste object tot de daadwerkelijke aankoop zullen wij onze klanten begeleiden.  Met onze kantoren in Nederland en Portugal en een volledige Nederlandse bezetting is het makkelijk communiceren. 

We zijn sterk in het actief zoeken naar de juiste woning, waarin u zich thuis voelt.  Met het netwerk dat we in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd komen wij en u niet voor verrassingen te staan. Ook voor hen die denken aan een nieuwe en actieve toekomst in de prachtige Algarve, onze begeleiding stopt niet bij het vinden van de locatie. We zijn er dan ook trots dat klanten ons zien als meer dan een makelaar.

 


Op de onderstaande link kunt u zoeken op onze internationale site.  Hier heeft u een keuze in onze ruime aanbod.  De volgende site is meertalig en heeft vele zoekfuncties.

klik hier om naar www.polderhof-portugal.com te gaan 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail