Makelaardij  Bemiddeling  Advies 

Gebruiksvoorwaarden

Deze website is verzorgd door Polderhof Real Estate, de handelsnaam van Polderhof BV makelaardij en Nocao de Valor Lda Sociedade de Mediação Imobiliário, leden van Love Holding BV, gevestigd aan de Gewandeweg 156 te 5345 HT Oss in Nederland. Door het gebruiken van deze website accepteert u onderstaande voorwaarden. 

1. Disclaimer 

Met uiterste zorg is deze website samengesteld en is de inhoud van de website accuraat, echter kunnen wij de juistheid van de vermelde gegevens niet garanderen. Wij houden ons dan ook het recht voor om ten allen tijden, zonder vooraankondiging de inhoud en de voorwaarden van deze website te wijzigen. Alle inhoud van deze website inclusief foto's en ander beeldmateriaal als schetsen en tekeningen zijn enkel ter verduidelijking en hier mogen nooit geen rechten, oppervlakten danwel maten aan ontleent worden. De inhoud van de website zal ook nooit deel uitmaken van enig deel van een contract.  

2. Vrijwaring

In geen enkel geval zal Polderhof Real Estate of enige medewerker aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade, direct, indirect of incidenteel voortvloeiende of gebaseerd op deze overeenkomst of inhoud en gebruik van deze website.  

3. Auteursrecht en Handelsmerken

Het auteursrecht van deze website is eigendom van Polderhof Real Estate. U bent niet gemachtigd om enige kopie of reproductie te maken van de website of onderdelen daarvan in welke vorm ook. Ook bent u niet gemachtigd om deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen in uw of een andere website. U bent niet gemachtigd zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Polderhof Real Estate deze website te linken aan uw website, danwel op te nemen in een bestand, danwel te promoten op enige plek op het web danwel in gedrukte publicatie. 

Polderhof Real Estate / Polderhof BV / Nocao de Valor Lda en Love Holding zijn de handelsnamen welke geregistreerd zijn in de openbare registers van Nederland danwel Portugal. Het gebruiken van deze merknamen is strikt voorbehouden

 
 
 
 
Opbellen
E-mail